Plastikāta logi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bokšas, logi un durvis Valmiera

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
PVC logi . Koka logi . Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi ., PVC, plastikāta , plastmasas, koka, dzelzs, metāla durvis. Vārti, žogi.

Buverta, SIA

Rušonu 28, Rīga, LV-1057
logi cenas, plastikāta durvis, iebūvējamie skapji, iebūvējamās durvis, slēptās durvis, nerdzamās durvis, , žalūzijas plastikāta logiem, plastikāta žalūzijas, koka žalūzijas, ruļļveida žalūzijas, ruļļveida,

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
konsultācijas Rīgā, konsultācijas Latvijā, viss durvīm, durvju pasaule, durvju centrs, durvjucentrs, logi , , durvis cena, koka durvis, metāla ārdurvis, plastikāta FINIERĒTAS, finierētas, laminētas, Eco finierējums

Daivari, SIA

Ezera 68, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Durvis, logi . Plastikāta logi , PVC logi . Stikla paketes. Alumīnija logi . Koka logi ., Plastikāta durvis. Iekšdurvis. Balkonu durvis. Paketlogi, pakešlogi.

Diants, SIA

Dzērbenes 14-111, Rīga, LV-1006
siltumnīcas, stikla siltumnīcas, siltumnīcas būvēšana, pārdod siltumnīcas, polikarbonāta siltumnīcas montāža, plastikāta

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir Polijas giganta logu ražotāja DRUTEX oficiālais pārstāvis. Mēs jau vairāk nekā 14 gadus ražojam, tirgojam un uzstādām plastmasas logus no augstākās kvalitātes profiliem Iglo classic, Iglo Energy, Iglo 5, Iglo light. "PVCLOGI.LV" sadarbojas arī ar šādu profilu Vācijas piegādātājiem: Dobropast, REHAU, GEALAN 8000 9000, SCHUCO. Visi plastikāta logi uzstādīti no šo Eiropas zīmolu profila, atbilstoši ES standartiem, videi draudzīgas un lieliskas trokšņu izolācijas. Kompānija "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir gatava sniegt jums visus nepieciešamos pakalpojumus: optimāla profila izvēle plastmasas logiem, to piegāde, uzstādīšana un montāža, nogāžu apdare un aprēķināšana par visu saistīto darbu izmaksām. Jūs varat pasūtīt kādu no uzskaitītajiem profiliem, kā arī izvēlēties krāsu, kas piemērota jūsu interjeram no norādītajiem krāsu profiliem. Tā kā mēs paši izgatavojam plastikāta logus, tad paši tos arī pārdodam un montējam. Līdz ar to mēs varam garantēt visaugstāko plastikāta logu kvalitāti un to ielikšanu visātrākajos termiņos. Aprēķinus par interesējošo logu izmaksām varat saņemt, aizpildot veidlapu vai vienkārši zvanot mums. Pa tālruni jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju par ražošanu, uzstādīšanu un garantijām - izvēlēto logu kvalitāti. Jūsu PVCLOGI.LV un SIA "DOVGIL". Mēs arī sniedzam pakalpojumus visu veidu žalūziju ražošanā visos Latvijas reģionos, Baltijas valstīs un Eiropa.

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

1

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

  • 1 Durvis, logi

E un E projekts, SIA

Lazdu 2, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
PVC, plastmasas, plastikāta , pakešu logu, logs, ielikšana, uzstādīšana, montāža, regulēšana., Logi un durvis Ogre, Valmiera, Sigulda.

ESI Baltic, SIA

K.Valdemāra 149-302, Rīga, LV-1013
Plastmasas logi . Plastikāta logi . PVC logi - greenline, Trocal, KBE., Plastikāta , PVC logu montāža, serviss, remonts. Logu iestiklošana. Logu regulēšana.

Eirodurvis, SIA

Kurzemes prospekts 3g, Rīga LV-1067
Avārijas dienesti

Eiropas Metāls, SIA

Mūkusalas 29, Rīga, LV-1004
logiem, plastikāta logu cenas, plastikāta logi akcija, lēti plastikāta logi , plastikāta durvis cenas, , plastikāta logi cena, plastikāta logi cenas kalkulators, logi PVC, pVC logi cena, leti pvc logi , pvc
2

Elaks, SIA Metāla durvju ražotne

Drošas metāla durvis!
Mazā Rencēnu 10, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze METĀLA DURVJU ražošanā! Mēs izgatavojam metāla durvis, kā arī uzstādām jebkurā Latvijas nostūrī.

  • 2 Durvis, logi

Erigo, SIA

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Logu remonts, logi , durvis, stikla paketes, furnitūras maiņa, Latvijā un Polijā ražoti logi , pilns serviss

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Evropluss, SIA

Atbalss 14, Rīga LV-1063
durvis, metāla durvis, plastikāta logi , pakešu logi , stikla paketes., Plastikāta logi , PVC logi , balkonu iestiklošana. Lodžiju iestiklošana.

Fenster, SIA

Rēznas 39-11, Rēzekne, LV-4601
Logi . Plastikāta , alumīnija, koka/alumīnija logi un durvis. Plastikāta un alumīnija starpsienas., Plastmasas logi Rēzeknē. Plastikāta logi .

Fiesta Print, SIA

Ezermalas 1a, Rīga LV-1014
Planšetes un iekārtas, reklāmas plāksnes, plastikāta plāksnes, ploterdarbi, plotergriešana, skatlogu,

Foveol, SIA

Stacijas 30, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Foveol piedāvā: pvc logi, pvc durvis, žalūzijas, žalūziju uzstādīšana. Durvis, logi, metāla durvis, jumtu segumi, metāla jumtu segumi. Jūsu vēlmes, mūsu pieredze, kvalitāte un garantijas!

Foveol, SIA

Ezera 3a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Durvis, logi Latgalē, Balvi, Balvos. PVC logi . Plastikāta logi . Plastmasas logi un durvis., , Balvos, pvc logi Balvi, Balvos, plastikāta logi Balvi, Balvos, plastmasas logi Balvi, Balvos, transporta